Ochtendritueel

Ochtendritueel

Met de slaap nog in mijn ogen start ik het koffiezetapparaat en in afwachting op de koffie, start ik alvast mijn laptop. Het is nog vroeg en ik knip daarom de bureaulamp ook aan. Het is vandaag woensdag. Het wordt een drukke dag. Op het programma staat het invullen van Belastingaangifte, huishoudelijke taken en vanmiddag ga ik op visite bij een vriend. Mijn zoon kan dan lekker even spelen met zijn zoon. Later op de middag waarschijnlijk nog even naar het voetbalveld, waar mijn oudste zoon moet trainen voor schoolvoetbal. Vanavond natuurlijk voetbal kijken op televisie.

Alvorens ik achter mijn laptop duik, schenk ik nog even snel een kop koffie in, haal wat beleg uit de koelkast en smeer een broodje. Genietend van mijn koffie en broodje surf ik even snel over internet. Even kijken op Facebook en de diverse nieuwspagina’s. Als ik dit gedaan heb, is het tijd om te beginnen met de huishoudelijke klusjes. Ik pak de stofzuiger en begin de huiskamer en de gang te stofzuigen. Na deze missie volbracht te hebben, begin ik met het afspoelen van de vaat. Deze afgespoelde vaat plaats ik in de vaatwasser.

Na de huishoudelijke klusjes besluit ik om nog even achter de laptop te gaan op zoek naar een nieuwe barbecue. Aangezien het weer steeds beter wordt en wij nog een oude kolenbarbecue hebben, lijkt dit mij een mooi moment op een nieuwe BBQ te gaan kopen. Na een uurtje gezocht te hebben op internet heb ik een mooie barbecue voor een mooie prijs gezien. Deze wil ik samen met een babrbecuehoes aanschaffen, maar zal eerst overleggen met mijn vrouw. Zo, mijn ochtendritueel zit er weer op. Snel douchen en dan beginnen aan het middagritueel.