Groepsreizen jongvolwassenen

Als je op zoek bent naar groepsreizen met andere jongvolwassenen kom je al snel terecht bij de singlesreizen. Toch is dat niet waar de meeste jong-volwassenen naar op zoek zijn. Over het algemeen zoek je als jongvolwassene in eerste instantie vooral een groepsvakantie die bij je past en waar je je goed bij voelt.

Als het dan direct over een singlesvakantie gaat geeft dat een andere lading aan de reis. Als aanbieder van groepsreizen voor jongvolwassenen kun je bij Simi Reizen terecht voor uiteenlopende groepsreizen in Europa en de VS. We hebben een paar van de populairste groepsreizen voor je op een rijtje gezet.

Groepsreizen Ierland

Ontdek in 10 dagen het prachtige Ierland tijdens deze rondreis voor jongvolwassenen. We beginnen en eindigen de rondreis in de hoofdstad Dublin. Vervolgens reizen we naar de westkust van Ierland en bezoeken onder andere Galway, maar ook Connemara, de Dingle peninsula en rijden de Ring of Kerry. Onderweg maken we mooie wandeltochten langs de Ierse kust en door het binnenland. De gezellige Ierse pubs maken de gezelligheid natuurlijk compleet.

Groepsreis Servie

Als je wel in bent voor een beetje avontuur is de groepsreis naar Servie een aanrader. We beginnen de reis in Belgrado en hebben tijdens deze hele reis een aantal top activiteiten op de planning. We reizen onder andere langs de nestplaatsen van 1 van de grootste vogels ter wereld, de Vale Gier, maar komen ook in aanraking met de lokale cultuur. Reken maar op een originele reis in de wildernis, waar toerisme nog helemaal niet zo standaard is.

Zon, zee, strand? Kroatie!

Tijdens deze jongvolwassenen groepsreis verblijf je op een viersterrencamping aan het strand. Met een paar grote sprongen lig je vanuit je tent in het water. Het is er heerlijk warm met een gemiddelde termperatuur van rond de 27 graden in de zomer. Lekker genieten dus!

Behalve strand en zee kun je in Kroatie ook nog eens prima uitgaan, maar ook op en rondom de camping is genoeg te beleven in de avonden. Inbegrepen bij de reissom zijn een groot aantal outdooractiviteiten die je als groep onderneemt. Het grote voordeel is dat je hierdoor je groep ook echt goed leert kennen, wat de sfeer alleen maar ten goede komt.

Unieke groepsreizen

Als aanbieder van groepsreizen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een goede sfeer binnen een groep te hebben. Onze reisleiders worden uitvoerig getraind op het in goede banen leiden van de groep. Niet voor niets scoren onze jongvolwassenen groepsreizen gemiddeld een 8.8 in 2015 en heeft Simi al meerdere awards gewonnen die de kwaliteit van onze groepsvakanties benadrukken.